Cât costă un bilet virtual la Pandurii – ASU Poli Timişoara

Pandurii aplică modelul de pandemie al marilor cluburi din Europa şi vinde bilete virtuale la meciuri. Este vorba de vânzare de bilete online, la fel ca şi la meciurile oficiale cu spectatori, doar că sunt bilete pe care suporterii le păstrează acasă pentru că nu au acces pe stadion, dar le cumpără doar pentru a ajuta echipa.

Teoretic echipele care vând bilete online nu ar avea de ce să mai vândă în perioada de pandemie, pentru că nu au voie spectatori în tribune, dar practic, majoritatea o fac fie pentru ca suporterii să se simtă alături de echipă prin acest gest, fie pentru că respectivele cluburi au mare nevoie de bani. Un model de succes este cel al clubului Dinamo care vinde zeci de mii de bilete dar şi echipele din Liga 2 care au aplicat acest model au succes printre suporterii lor. Ajunsă în insolvență, fosta vicecampioană a României din 2013, speră ca astfel să facă rost de bani, înaintea jocului cu ASU Politehnica Timișoara, programat sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Oficialii clubului recunosc că situaţia nu e foarte bună la club şi orice ajutor de la suporteri este salvator.  „Invităm, pe această cale, suporterii, susținătorii echipei și pe toți cei care îndrăgesc  fotbalul și acest club să cumpere biletele virtuale pentru a veni în sprijinul echipei. În această perioadă, în care nu vă putem avea alături, în tribunele stadionului, pentru încurajarea și susținerea echipei fanion a Gorjului, aveţi de acum posibilitatea să fiţi alături de echipă şi de jucători, în mod virtual. Clubul Pandurii vă mulțumește pentru sprijin în această perioadă foarte grea cu care ne confruntăm. Aportul dumneavoastră ne ajută să onorăm competiția Ligii a doua, în care echipa de seniori este angrenată”, a precizat directorul sportiv al clubului Pandurii, Camilian Floroiu.

Un bilet virtual pe meciul Pandurii – ASU Politehnica costă 10 lei dar sunt deja suporteri care au anunţat că au cumpărat mai multe tichete, şi le-au prezentat pe reţelele sociale. Mai mult, membrii galeriei Regiment Târgu Jiu au anunţat că ei au luat bilete la peluza unde stau de obicei în campionat.

Biletele pot fi achiziționate de pe www.bilete.ro, accesând următorul link:

https://www.bilete.ro/pandurii-tg-jiu-asu-politehnica-timisoara/

Pentru a nu se trezi sâmbătă cu suporterii la porţile stadionului, clubul face precizarea că aceste bilete sunt virtuale şi sunt adresate suporterilor şi tuturor celor care doresc să îşi arate astfel susţinerea faţă de Pandurii Târgu Jiu, ajutând la susţinerea financiară a echipei.

Biletele emise de platforma www.bilete.ro pot fi personalizate şi fiecare cumpărător are posibilitatea de a-şi alege un loc din stadion şi să îşi scrie numele pe bilet.

Galerie foto


Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: