Încă un amical pentru Pandurii cu Jiul Rovinari

Programul de pregătire al meciului cu ASU Poli Timişoara a inclus încă un joc şcoală pentru elevii lui Călin Cojocaru. La fel ca şi după meciul cu Petrolul Ploieşti, Pandurii a jucat din nou un meci amical, tot cu Jiul Rovinari.

Pandurii Târgu Jiu a jucat un nou amical cu Jiul Rovinari la mijlocul săptămânii. Gorjenii au disputat miercuri, pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, un amical cu echipa din Liga 4 din Rovinari. Jiul a devenit partenerul obişnuit de pregătire al echipei din Târgu Jiu, jocurile fiind programate săptămânal. Formaţia din Rovinari nu a început încă meciurile oficiale dar profită de ocazie pentru a-şi ţine în formă jucătorii iar pentru cei de la Pandurii este o ocazie de a juca şi fotbaliştii care au evoluat mai puţin sau deloc în meciul de campionat.

pandurii s-a impus cu scorul de 3-0, după ce la pauză scorul a fost 2-0, prin golurile marcate de Marian Habet, Rafal Zaborowski și Ștefan Răchișan. Antrenorul Călin Cojocaru a mizat, în principal, pe jucătorii care au evoluat mai puțin sau deloc etapa trecută, la Aerostar Bacău, de unde gorjenii s-au întors cu un punct, trimiţându-l pe teren şi pe Okeke, ultimul venit la echipă, care va debuta probabil în meciul cu ASU Poli. 

Și înaintea jocului de la Bacău, Pandurii a disputat un amical cu Jiul Rovinari, încheiat la egalitate, scor 1-1. După acel joc şcoală antrenorul Cojocaru l-a exclus din lot pe fundașul Constantin Grecu care a refuzat să joace.

Gorjenii sunt la 10 puncte sub primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, poziție ocupată în prezent de Ripensia Timișoara.

Meciul dintre Pandurii și ASU Poli are loc sâmbătă, 13 martie, de la ora 11:00, pe stadionul Municipal din Târgu Jiu. Echipa timișoreană are 31 de puncte acumulate în 17 meciuri și e pe locul 2 în Liga 2 înaintea etapei a 19-a.

Vizualizări: 568

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: