Debutul oficial în noul an nu a fost cu noroc pentru Gilortul

Gilortul Cărbuneşti a început stagiunea de primăvară la Simeria, acolo unde a disputat meciul cu CSM Deva. Din păcate nu a fost cu noroc pentru gorjenii din Liga 3 care au pierdut la limită această primă partidă oficială din noul an, scor 1-0 pentru gazde.

Din cauza faptului că la Stadionul Cetate din Deva se execută lucrări de modernizare, meciul din cadrul etapei a 11-a din seria a 7-a a Ligii 3, dintre CSM Deva și Gilortul s-a disputat, vineri, pe Stadionul CFR din Simeria, acolo unde devenii au susținut și partidele din turul acestui sezon.

Gazdele de la CSM Deva s-au impus la limită, scor  1-0, singurul gol al meciului  fiind marcat în minutul 36 de Radu Bîrzan, intrat doar de un minut pe teren.  Florin Popete nu a avut probleme deosebite de lot, după ce, în această săptămână a avut loc şi testarea RT-PCR pentru COVID-19 a jucătorilor, a staffului tehnic și a personalului de suport implicat în activitatea echipei, rezultatele tuturor testelor fiind negative. Totuşi a avut un singur indisponibil, pe Robert Bubuioc, mijlocașul fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene.

Gilortul a mizat la acest prim meci pe Constantinescu, Afrim, Dolcescu, Popa, Miroiu, Oprișa, Avramescu, Căldăraru, Unguru, Stăniloiu şi Cocină, rezerve fiind Voinea, Dănăricu, Safta, Bărăitaru, Filip, Popete, Almăjanu, Roncea şi Gheorghe.

În meciul tur,  în urma unui joc spectaculos, Gilortul s-a impus în fața CSM-ului pe stadionul propriu, scor  3-1. Marcatorii din partida tur au fost Bogdan Dolcescu de două ori și Constantin Roncea.

Înaintea partidei de la Simeria, Gilortul ocupa locul 3 în clasamentul seriei, cu 17 puncte, păstrând aceeaşi poziţie şi după meciul de vineri.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: