Săpunaru anunţă că se va judeca cu primarul Romanescu

Fostul mare jucător al naţionalei României, Cristian Săpunaru, a anunţat oficial joi seara că se va judeca cu primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pentru prejudiciile de imagine aduse. Fost jucător la Pandurii, Săpunaru a fost numit „epavă şi pensionar” într-o emisiune Radio Tv care a fost preluată şi de Pro Sport.

De altfel toată presa centrală a avut joi cap de afiş jignirea adusă marelui fotbalist, căpitan al naţionalei României, plecat chiar de la Pandurii la echipa naţională, si apoi jucător activ de mare succes în ţară şi în străinătate.

Discutând despre Pandurii Târgu Jiu, edilul-șef nu i-a ocolit pe foștii internaționali care fuseseră transferaţi de Pandurii în perioada 2015- 2016, înainte de intrarea în insolvenţă, făcând referire doar la fundașul Cristian Săpunaru, un jucător cu un caracter deosebit şi fost căpitan la Pandurii, pe care Romanescu l-a catalogat ”epavă şi pensionar”. Înregistrarea audio a emisiunii respective a fost publicată de Pro Sport, şi astfel Crsitian Săpunaru, aflat în Turcia, a auzit ce s-a spus la adresa sa, anunţând joi că şi-a contactat avocatul pentru a da în judecată primarul din Târgu Jiu. „Referitor la declarațiile  iresponsabile făcute în mass-media de primarul municipiului Târgu Jiu,  Romanescu Marcel, țin să fac următoarele precizări: am activat la clubul Pandurii Târgu Jiu în sezonul 2015-2016 și nu eram la final de carieră, spre "cimitir ", fapt dovedit în timp, deoarece și în prezent sunt jucător la Kayserispor în superliga Turciei, fiind și căpitanul echipei cu un contract valabil până în anul 2022. Pentru jignirile și defăimarea ce mi-a fost adusă de susnumitul am luat legătura cu avocatul meu și am hotărât să-l acționez în judecată pentru grave prejudicii create imaginii mele și a carierei de fotbalist profesionist”, a anunţat sec Săpunaru pe pagina sa oficială.

Primarul Marcel Romanescu a făcut și mari confuzii cronologice, neavând probabil nici un consilier pe probleme de sport. Săpunaru a venit la Pandurii în 2015, avea 30 de ani în acel moment, şi a plecat de la echipa gorjeană în 2016, cu un sezon înainte ca Pandurii să retrogradeze.

Tot în 2016 au evoluat la Pandurii alţi mari fotbalişti precum Lucian Sânmărtean, Ovidiu Herea sau Ioan Hora care au evoluat cu echipa, pentru a doua oară în istorie, în Europa League, de unde a fost eliminată, ce-i drept, prematur, de Maccabi Tel Aviv, scor 1-3, în manșa-tur disputată la Drobeta Turnu Severin, și 1-2, în returul de la Netanya.

Iată declarația făcută de Romanescu: „Îmi aduc aminte că în ultimul an îl aduseseră pe Săpunaru pe aici, aduseseră numai jucători de sute de mii de euro, mai aveau puţin, în loc să bage banii în copii şi juniorii din Municipiul Târgu Jiu, ajunseserăm să aducem toate epavele şi toţi pensionarii, mari vedete, îi adusesem la Târgu Jiu. Unii dintre ei erau în drumul spre cimitir, să ma ierte Dumnezeu, şi au venit aici pe sume foarte, foarte mari. Şi se dădeau acestor jucători sute de mii de euro salarii”.

Galerie foto



Vizualizări: 3,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: