Afaceristul Benegui s-a împăcat cu soția și la instanță

De Revelion, la cumpăna dintre ani, își jurau iubire veșnică și spuneau un ”DA” hotărât în fața ofițerului stării civile în ceremonia desfășurată la Poarta Sărutului, iar acum, după o lună, au dovedit și în fața instanței de judecată că au lăsat trecutul în urmă cu toate relele de care au avut parte.

Omul de afaceri Marius Benegui s-a împăcat și în fața unui judecător cu Valeria Luminița Stan, cea care anul trecut îl reclama la Poliție și îl acuza de tâlhărie, acesta fiind și reținut pentru 24 de ore. Benegui a negat încă de atunci un eventual comportament violent al său, spunând că la mijloc e vorba de neînțelegeri.

Și, la cum au evoluat lucrurile, cam despre asta a și fost vorba pentru că Benegui și „tâlhărita” și-au pus pirostiile în cap și au dat uitării cele întâmplate pe 8 februarie 2012. Omul de afaceri a scăpat de procesul pe care îl avea pe rolul Judecătoriei Pitești, instanța obligându-l și pe el și pe soția sa să suporte cheltuieli judiciare de câte 350 de lei. Magistrații au mai dispus și confiscarea de la inculpat a unui „baton metalic tip arc prevăzut cu mânere din cauciuc negru, ridicat de la inculpat şi depus la Camera de corpuri delicte din cadrul Poliţiei Oraşului Mioveni”, după cum se arată în sentința judecătorească, o sentință ce poate fi atacată cu apel, nefiind definitivă.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: