Afaceristul Râmescu, NUP în dosarul „Nunta”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul afaceristului Mihai Râmescu, privind blocarea unui drum public în ziua nunții fiicei sale. Acuzația era că hora nuntașilor a blocat parțial o stradă și a obligat șoferul unei ambulanțe să ocolească respectiva stradă în drum spre spital.

Magistrații au dat NUP în acest dosar după ce Râmescu a stat câteva săptămâni în greva foamei, a intrat în conflict cu comandantul IPJ Gorj, Viorel Caragea, pe aceste subiecte fiind nenumărate articole și emisiuni în presa locală și centrală.

Brusc, scandalul a luat sfârșit, surse spunând că cel care i-a pus punct a fost Ion Călinoiu, președintele CJ Gorj.

Mihai Râmescu a susţinut timp de mai multe săptămâni că Viorel Caragea face abuz de funcţie şi că îi trimite permanent controale pe cap. Ar fi fost ameninţat chiar că nu va ajunge la nunta fiicei sale, pentru că va fi arestat preventiv. Râmescu a intrat de două ori în greva foamei, primul protest ţinând trei săptămâni. După împăcarea subită cu şeful Poliţiei, Mihai Râmescu nu a mai răspuns la telefon, pentru a explica jurnaliştilor ce l-a determinat să-şi schimbe atitudinea. După un control amănunţit la MAI, Caragea a scăpat cu o sancţiune de 10% din salariu pe două luni, dar probabil că va rămâne şi fără aceasta, după contestarea în instanţă. (M.M.)

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: