Afirmaţiile anti - PDL ale lui Atanasiu, comentate şi de liderii PNL Gorj

Scandalul din PNL, iscat înurma declaraţiilor făcute de vicepreşedintele Teodor Atanasiu, a fost comentat de liderii de la Gorj. Şi de această dată Dian Popescu şi Dan Vîlceanu au avut opinii diferite. Vîlceanu consideră că Atanasiu şi-a trădat colegii şi că ar trebui să facă un pas în spate, iar Dian Popescu este convins că astfel de discuţii au loc şi între vechii pedelişti. În presa centrală a apărut o discuţie între Teodor Atanasiu şi câţiva liberali, în care spune că nu mai are nevoie de pedelişti, acum că PNL a câştigat Preşedinţia cu ajutorul lor.

Teodor Atanasiu a spus într-o şedinţă de partid, la Bistriţa, că liberalii s-au folosit de pedelişti pentru a câştiga prezidenţialele şi că ostul PDL nu va primi postul de premier într-un eventual guvern PNL. Ieri, liderii de la Bucureşti s-au întrecut în declaraţii împăciuitoare, iar Atanasiu a recunoscut şi el că a făcut acele afirmaţii, dar zice că în alt context...

Popescu şi Vîlceanu, un liberal şi un pedelist

Dan Vîlceanu, liderul vechilor pedelişti şi copreşedintele PNL Gorj, consideră că Atanasiu ar trebui să facă un pas în spate. „Punctul de vedere al domnului Atanasiu este total deplasat şi indică, cel puţin, o problemă de caracter. Pe de altă parte, proiectul a fost gândit şi dus la sfârşit de Vasile Blaga şi Klaus Iohannis pentru a unifica dreapta. Rezultă foarte clar că domnul Atanasiu este paralel cu proiectul PNL, iar vorbele pe care le spunea în şedinţa aceea nu indică valorile în care PNL crede: seriozitate, loialitate şi respectarea cuvântului dat. Domnul Atanasiu nu şi-a trădat numai colegii din partid şi a trădat electoratul, iar din punctul ăsta de vedere trebuie să facă un pas în spate”, a declarat Vîlceanu. El a mai spus că nu se va ajunge la destrămarea partidului pentru că marele PNL este mai important decât oricare lider. În ceea ce îl priveşte pe Dian Popescu, acesta este convins că şi la fostul PDL se poartă discuţii similare. „Domnul Atanasiu nu a făcut declaraţii publice. În momentul în care făcea declaraţii publice trebuia să-şi asume declaraţiile respective. La Bistriţa au fost discuţii amicale, în interiorul partidului. Eu, unul, aş vrea să ascultăm şi înregistrări de la întâlnirile dintre foştii pedelişti. Sunt convins că discuţiile nu sunt diferite. Ne place sau nu ne place, fuziunea PNL-PDL trebuie să meargă înainte. La destrămarea noului PNL nu se poate ajunge pentru că PDL nu mai are partid”, a declarat Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj.

Vizualizări: 158

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: