Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Află aici ce trebuie să faci când cumperi o armă

Începând cu data de 30 mai, termenul în care persoanele care au procurat arme letale trebuie să se prezinte la poliţie pentru solicitarea acordării permisului de armă sau pentru înscrierea armei în permisul de armă este de trei zile, nu de 10 zile ca înainte.

Legea nr. 99 din 21 mai 2010, publicată în Monitorul Oficial nr. 351 din 27 mai 2010, a fost modificat conţinutul alin. (1) al art. 24 din Legea nr. 295/2004 privind regimul armelor şi muniţiilor.

Alineatul (1) al articolului 24 din Legea nr.295/2004 privind regimul armelor şi al muniţiilor, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 583 din 30 iunie 2004, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi va avea următorul cuprins:

ARTICOL UNIC

„Art. 24. - (1) Persoana care a procurat, în condiţiile legii, arme letale are obligaţia ca, în termen de 3 zile de la data procurării, să se prezinte la organul de poliţie în a cărui rază de competenţă se află domiciliul sau, după caz, reşedinţa acestuia, în vederea solicitării acordării permisului de armă sau, după caz, pentru înscrierea armei în permisul de armă al cărui titular este deţinătorul.”

Modificarea, care a intrat în vigoare începând cu data de 30 mai a.c., se referă la termenul de prezentare, care anterior era de 10 zile.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 83

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: