Află ce primar gorjean a crescut la orfelinat

Primarul din Prigoria, Emil Răgman, şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa într-un orfelinat. După atâtea nenorociri, viaţa l-a recompensat pe Răgman care deţine acum sute de hectare şi alte sute de oi pentru care primeşte subvenţii de miliarde. Oamenii îl acuză acum pe primar că a uitat „a uitat de unde a plecat“ şi că nu-i ajută cu nimic. Astfel de declaraţii a făcut chiar şi un sătean care a crescut tot la orfelinat, cu primarul.

Emil Răgman este în fruntea comunei Prigoria de aproximativ 20 de ani. În acest timp, edilul a prosperat şi a ajuns acum moşierul judeţului. Locuitorii din Prigoria povestesc că acesta a ajuns la casa de copii după ce tatăl lui a decedat iar mama sa nu l-a putut creşte din cauza situaţiei materiale precare. Emil Răgman a crescut în orfelinat alături de un consătean. „Eu nu am avut pe nimeni şi am crescut la casa de copii. Când am ajuns acolo le-am spus îngrijitoarelor şi de Emil Răgman care rămăsese orfan de tată iar mama lui nu avea cu ce să-l crească, nu aveau de nici unele. Stăteau în două camere. Atunci l-au luat pe el şi pe sora lui şi a crescut cu mine la casa de copii. Eu eram mai mare şi dacă tot era de la mine din sat am avut grijă de el. După ce am împlinit 18 ani, am plecat şi ne-am întors în Prigoria. El a început să muncească apoi o fi făcut şcoli“, povesteşte omul.

„A uitat când împărţeam o bucată de pâine“

Între timp, primarul a uitat toate aceste lucruri şi este acuzat de cetăţeni de indiferenţă. „Eu am convins oamenii să-l voteze crezând că e om ca lumea care ştie ce e greul şi am crezut că nu a uitat de unde a plecat. Nu a fost însă aşa. El acum nu mă mai bagă în seamă şi nu mă ajută şi pe mine când am probleme. A uitat când împărţeam o bucată de pâine. El e primar. S-a ajuns”.

Emil Răgman recunoaşte că şi-a petrecut o parte din viaţă într-un orfelinat însă atunci când s-a întors în Prigoria a muncit din greu şi a luptat să ajungă unde este astăzi. „Am crescut la casa de copii dar nu am eu nicio vină că mi-au murit părinţii. Aşa a fost să fie. Nici eu nu am vrut să se întâmple asta. Când m-am întors în comună, am muncit din greu să ajung ce sunt astăzi. M-am zbătut, am luptat şi am muncit ca să-mi fac un rost în viaţă. Nu m-a ajutat nimeni. Tot ce am făcut am realizat pe puterile mele”.

Locuitorii din Prigoria nu-şi explică cum Emil Răgman, deşi a avut o situaţie materială precară, a ajuns acum moşierul numărul unu din Gorj. „De unde a făcut el atâţia bani dacă a fost sărac lipit. Toţi ştim că a crescut la casa de copii. A făcut bani la orfelinat. El zice că a avut oi de când se ştie. Nu e adevărat. Nu avea nici după ce bea apă. Au fost oi la casa de copii, le-a crescut acolo, s-a îmbogăţit peste noapte. Păi dacă a crescut oi la orfelinat să le împartă cu oamenii din sat cu care a stat acolo. Ştiţi dumneavoastră vorba aia. Săracu face pe-al dracu. De când a ajuns primar a început să facă bani şi să se îmbogăţească, are oi, ia subvenţii de miliarde, are utilaje agricole. Pentru comună nu a făcut nimic dar pentru el şi-a făcut. Dacă s-a născut sărac, vrea să moară bogat-”.  

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: