Cere sprijinul oamenilor ca să meargă din nou

Un tânăr de doar 27 de ani este condamnat la scaunul cu rotile, după ce a suferit un accident cu mopedul în urmă cu doi ani. Pentru a putea merge din nou, el are nevoie de o intervenţie chirurgicală care-l costă aproape 6.000 de Euro. Pentru că nu are de unde să facă rost de bani, tânărul cere sprijinul semenilor săi. Contul deschis pentru Vasile Izdrugă este RO63BRDE200SV16399212000.

Vasile Izdrugă  are 27 de ani, iar de doi ani nu se poate deplasa decât cu ajutorul unui cărucior cu rotile. Acesta a suferit un accident cu mopedul şi s-a lovit la coloană. El este îngrijit mama şi fratele său. „Am 27 de ani şi sunt nevoit să stau într-un cărucior cu rotile. Nu pot să fac nimic singur. Dacă nu ar fi mama şi fraţii mei nu ştiu ce aş face”, mărturiseşte Vasile Izdrugă.

Acesta mai are însă o şansă pentru a putea merge din nou. La o clinică din Ungaria se efectuează astfel de operaţi însă costă aproape 6.000 de Euro, bani pe care nici el nici familia sa nu-i au. „Din pensia de doar 200 de lei pe care o am eu nu am cum să strâng banii ăştia. Nici de la mama sau de la fraţii mei nu mă aştept să mă ajute pentru că nu au nici ei cu ce”, mai spune tânărul.

ONG-ul „Licărul speranţei”, din care Vasile Izdrugă face parte, cere sprijinul semenilor săi şi pune la dispoziţie un cont, în care cei care vor să-l ajute pe Vasile  o pot face. „Cazul lui Vasile nu este singurul de care ne-am ocupat. Am bătut din uşă-n uşă pentru a stânge banii necesari, dar nu am reuşit să adunăm prea mulţi bani. Sperăm să se sesizeze cineva cu suflet mare care are posibilitatea să-l ajute pe Vasile. Nu este o sumă enormă, dar dacă nu o ai este foarte greu”, declară Florina Vâlcu, reprezentanta ONG-ului  “Licărul speranţei”.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: