AGA a găsit bani doar pentru cantonamentul Pandurilor

Acţionarii Clubului Pandurii nu au găsit bani pentru a plăti jucătorilor salariile restante. Nu a fost rezolvată decât problema cantonamentului în Slovenia. Asta în condiţiile în care Pandurii riscă să se reunească marţi fără antrenorul principal, Edi Iordănescu.

Problemele financiare ale Clubului Pandurii nu şi-au găsit rezolvarea în cadrul şedinţei AGA de săptămâna trecută. Acţionarii abia au reuşit să găsească bani pentru cantonamentul echipei în Slovacia. „Pentru moment avem bani de cantonament, au făcut rost să ne pună totul la dispoziţie de la medicamentaţie, transport, cazare, vize medicale, tot ce are nevoie o echipă pentru a demara cantonamentul. Deocamdată, pentru restanţele salariale nu am găsit bani. Nu este o dată limită pentru jucătorii care ar putea să-şi depună actele să devină liberi, mă refer la alţii care şi-au depus deja. Am început negocieri cu jucători pentru a ni se alătura în sezonul următor. Sunt destul de optimist că vom aduce jucători la fel de buni ca anul trecut, mirajul ăsta de a juca într-o cupă europeană văd că este important şi atunci ne vom baza pe acest lucru”, a declarat Narcis Răducan, preşedintele Clubului Pandurii.
Pandurii riscă să se reunească marţi fără Edi Iordănescu, ceea ce ar afecta grav imaginea clubului. „Dacă Edi nu va accepta luni, vom încerca foarte rapid să găsim altă soluţie. E adevărat că e atipică situaţia. De regulă în astfel de situaţii e bine să ai planul B, am refuzat planul B tocmai pentru că-l vedem esenţial pe Edi, dar şi cu el şi fără el fotbalul merge înainte. Hotărârea decisivă este luni, dacă Edi nu va accepta garanţiile care vor fi prezentate vom aduce un alt antrenor”, spune Răducan.

Vizualizări: 631

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: