Agresorul din Motru, judecat în libertate

Judecătorii Tribunalului Gorj au respins cererea procurorilor privind judecarea în stare de arest a lui Dumitru Băduică, reţinut duminică pentru că şi-a înjunghiat fosta soţie. Femeii i s-a înfipt un cuţit în spate şi a scăpat cu viaţă doar pentru că purta haine groase. Cu toate acestea, magistraţii nu au considerat că Băduică prezintă pericol social şi a fost pus în libertate.

Femeia din Motru care a văzut moartea cu ochii stă acum cu grija că bărbatul care a înjunghiat-o este liber. Gorjeanca în vârstă de 42 de ani a fost înjunghiată de fostul soţ, de care divorţase anul trecut, dar cu care este în proces de partaj. Fostul soţ a căutat-o la serviciu, la un magazin din Motru, şi i-a înfipt în spate un cuţit luat de pe tejghea. Hainele groase i-au salvat viaţa femeii, dar agresorul a încercat în continuare să înfigă cuţitul, până când a fost oprit de patronul femeii. Dumitru Băduică s-a predat poliţiei şi fost reţinut 24 de ore pentru tentativa de omor. Procurorii au cerut continuarea anchetei în stare de arest, dar judecătorii au ţinut cont de faptul că bărbatul nu este recidivist. Asta deşi fosta soţie s-a plâns că a mai fost înjunghiată acum câţiva ani, dar atunci nu a depus plângere.

Bărbatul este acuzat de tentativă de omor calificat şi riscă să stea după gratii până la 25 de ani dacă va fi găsit vinovat.

Vizualizări: 140

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: