AJOFM Gorj anunță disponibilizări

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Gorj anunță zeci de disponibilizări la sfârșitul lunii martie și începutul lui aprilie. Este vorba de o firmă privată cu sediul în Satu Mare care va disponibiliza 52 de angajaţi din Târgu Jiu. Disponibilizările sunt programate pentru data de 28 martie. Între timp rata șomajului în Gorj a ajuns la 7,78% atingând un număr 11.457 de şomeri.

Primăvara aduce disponibilizări în rândul salariaților gorjeni. La sfârșitul lunii martie, nu mai puțin de 56 de gorjeni vor rămâne fără un loc de muncă. CFR Călători va disponibiliza patru angajați din Gorj în timp ce o firmă privată din Satu Mare va lăsa pe drumuri 52 de angajați din Târgu Jiu. ”CFR Călători a notificat AJOFM Gorj că va disponibiliza patru salariați din Gorj începând cu data de 23 martie. O altă societate privată cu sediul în Satu Mare a trimis notificare că va disponibiliza 52 de salariați din Târgu Jiu începând cu 28 martie”, a declarat Ana Maria Niculescu, purtătorul de cuvânt al AJOFM Gorj.

Disponibilizările nu se opresc aici. Pentru luna aprilie există momentan o singură notificare din partea Distrigaz care anunță că va renunța la serviciile a 12 salariați cu domiciliul în Gorj. Aceștia vor fi trimiși în şomaj cu data de 1 aprilie 2012.

ŞOMAJ

Rata şomajului, înregistrată la sfârşitul lunii februarie 2012, la nivelul judeţului Gorj, este de 7,78 %. Numărul total al şomerilor înregistraţi în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj la finele lunii februarie a fost de 11.457 de persoane, cu 45 persoane mai multe faţă de finele lunii anterioare.

Vizualizări: 136

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: