Ajutor pentru femeia care vindea cărți lângă magazinul Parâng

O femeie nevoiașă care vindea cărți lângă magazinu Parâng din Târgu Jiu a primit ajutor din partea unei asociații, pentru a avea ce să pună pe masă în noaptea dintre ani.

Femeia suferă de un handicap, iar problemele de sănătate s-au agravat, astfel că nu a mai putut să vină în Târgu Jiu pentru a vinde cărți.

„Până de curând, pe Cornelia o găseați în fața complexului Parângu, vindea cărți. Însă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are de multă vreme și datorită mersului la consultații, i-a fost interzis să mai stea în frig, deși nici condițiile de acasă nu o ajută prea mult, deoarece soba scoate fum, iar lemne cu greu găsește să cumpere. Chiar dacă se deplasa dificil din cauza handicapului, parcurgea zilnic un drum de aproximativ 20-30 de km pentru a ajunge în oraș și a-și câștiga banii de transport și hrană prin vânzarea cărților.

De câteva luni i-am descoperit povestea. Handicapul pe care îl are Cornelia, din păcate, o face să nu mai poată să se deplaseze, având dureri, așa că prin donații i-am putut achiziționa două orteze de picior, și frecvent o ajutăm cu alimente, produse de igienă personală și haine“, au transmis reprezentanții Asociației DAR.

Vizualizări: 11,125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: