Al patrulea prefect care vorbește de mutarea unor instituții

Prefectul județului Gorj, Corneliu Răducan Morega, vrea ca Serviciul de Permise și Pașapoarte să fie mutat în clădirea de la Drăgoieni a Universității ”Constantin Brâncuși”. O astfel de inițiativă a fost luată în calcul de mai mulți ani, tocmai pentru ca traficul din centrul Târgu Jiului să fie descongestionat. Discuții au fost purtate și cu foștii prefecți Ciprian Florescu, Cristi Rujan și Cosmin Pistol.

Prefectul Răducan Morega spune că a purtat discuții cu cei doi subprefecți pentru obținerea acordului de la guvern. ”Este una dintre problemele puse în discuție și cu primarul Romanescu. Eu nu am nimic împotriva mutării Serviciului de Permise. Trebuie eliberată zona de acolo. O să obținem și acordul și cred că va fi un lucru bun. Sunt foarte multe mașini care ajung acolo și așa se va descongestiona traficul. O să luăm legătura și cu domnul Gorun”, a spus prefectul Morega, la Radio Infinit, făcând referire la secretarul general al guvernului.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, spune că a avut discuții cu prefectul în acest sens. ”Am avut și eu o discuție cu domnul prefect. I-am explicat cam care este stadiul înțelegerii cu universitatea, iar dânsul a promis că va face tot posibilul. A fost vorba de voință, dar ceilalți prefecți nu au făcut nimic. Eu sper că noul prefect va găsi cea mai bună soluție”, a spus Marcel Romanescu.

Vizualizări: 3,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: