Alegeri amânate la PSD Cărbuneşti

Organizația PSD Cărbunești a amânat conferința locală de alegeri în interiorul formațiunii pe motiv că Iuliu Călina, președintele formațiunii, este bolnav.

Conferința orășenească de alegeri pentru funcțiile politice din interiorul organizației urma să aibă loc vineri, 5 iunie 2015. Membrii PSD Cărbunești care și-au manifestat în repetate rânduri nemulțumirea față de modalitatea de organizare a acestei conferințe spun că motivul amânării nu este foarte clar și că organizația de la Târgu Cărbunești se confruntă cu probleme serioase. ”Ne-au comunicat faptul că se amână conferința de alegeri din cauza faptului că domnul Iulia Călina are niște probleme de sănătate și că se va ține când domnul președinte poate să participe. Aici sunt mai multe probleme, oamenii sunt nemulțumiți pentru că s-au încălcat prevederile statutare ale partidului. Ședințele s-au ținut pe ascuns de unii membri ca să nu le încurce lor socotelile”, a spus unul din membrii PSD Cărbunești.

Oamenii mai spun că la ședințele anterioare de desemnare a delegaților au participat zeci de persoane necunoscute, iar membrii cu ștate vechi în organizația de la Cărbunești au fost şterşi de pe listă. ”La ședința respectivă a participat numai cine le-a convenit lor, ca să-i voteze tot pe ei, inclusiv membri noi pe care nu i-am mai văzut până acum, dar nu au invitat membri vechi ca Gore frizerul, nea Istrate, nea Anghel, care era cureaua de transmisie în comunitatea romilor. Toți cei incomozi au fost omiși și acum oamenii sunt foarte nemulțumiți. Organizația este dezbinată deja și nu prea mai avem tragere de inimă pentru campaniile următoare”, a spus unul din nemulțumiții din PSD Cărbunești.

Andrei Maioreanu, responsabil politic pe zona Cărbunești, a precizat ieri că alegerile au fost amânate pentru data de 13 iunie 2015. Acesta nu a confirmat faptul că alegerile au fost amânate din cauza stării de sănătate a președintelui Iuliu Călina. „Conferința de alegeri a fost amânată pentru data de 13 iunie, este hotărârea biroului politic de acolo. Oamenii au considerat că trebuie amânată, nu cunosc motivele. Cert este că au mai fost amânări și în alte organizații”, a spus Andrei Maioreanu.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: