Alegerile la organizaţiile PDL Gorj, verificate la ordinul lui Ruşeţ

Pedeliştii au discutat în şedinţa de vineri un alt punct controversat, acela al alegerilor interne. Noua CODA a stabilit că nu este cazul să fie reluate alegerile în organizaţiile în care acestea au avut deja loc, decât dacă din verificări vor rezulta deficienţe.

În şedinţă s-a stabilit împărţirea colegiilor între cei trei parlamentari Ion Ruşeţ, Severus Militaru şi Cosmin Popescu în vederea analizării modului în care s-au făcut alegerile în localităţile în care deja au avut loc şi pentru organizarea alegerilor acolo unde nu au avut loc. Până acum alegeri au avut loc în 90% din localităţi, numai în 12 nereuşindu-se acest lucru, printre care Târgu Jiu şi Motru. “Am stabilit ca verificarea modului în care s-au făcut alegerile să fie făcută de oameni care nu s-au ocupat până acum de localităţile de care răspund. Astfel că fiecare membru CODA are în responsabilitate câte 2-3 localităţi spre a le verifica”,  a declarat preşedintele Ion Ruşeţ.

Aşadar, deputatul Cosmin Popescu se va ocupa de localităţile din colegiile 2 şi 3, primul având 17 localităţi, respectiv cele de sub munte, iar cel de-al doilea 18 localităţi printre care Săuleşti, Bărbăteşti, Ţânţăreni. Deputatului Severus Militaru ii revin colegiile 1 şi 4, cu 18 respectiv, 11 localităţi, iar senatorul Ion Ruşeţ se va ocupa de colegiul 5 din care fac parte localităţile, Rovinari, Ţicleni, Drăguţeşti, Băleşti şi altele, şi de colegiul 6 care cuprinde municipiul Târgu Jiu. Mai mult, în localităţile în care există viceprimari democrat-liberali, aceştia trebuie să se ocupe de analiza alegerilor. De localităţile Borăscu şi Dragoteşti se va ocupa Corneliu Gârjoabă, de Brăneşti şi Turceni se ca ocupa Octavian Graure, iar de Logreşti, Stoina şi Stejari, Dan Vâlceanu. O nouă şedinţă CODA va avea loc pe 19 noiembrie.

Vizualizări: 195

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: