Alertă la FCSB, toată echipa intră în izolare

Fotbalistii echipei FCSB au fost înştiinţaţi că de luni nu vor mai efectua antrenamente şi intră în izolare la domiciliu, a informat Pro  Sport. Tot începând de luni, jucătorii vor avea antrenamentele și pregătirea fizică suspendate pe termen nelimitat, până la eliminarea pandemiei de pe teritoriul României.

Măsură de ultimă oră luată de  cei de la  FCSB care nu anunţaseră nimic referitor la  activitatea  primei echipe. Gigi Becali a luat decizia ca începând de luni jucătorii și întreg staff-ul tehnic să intre în izolare, pentru a se proteja de valul de infectare cu coronavirus, ce s-a extins în ultimele zile în București și în întreaga țară.

Roș-albaștrii vor avea antrenamentele și pregătirea fizică suspendate pe termen nelimitat, până la eliminarea pandemiei de pe teritoriul României. „Am oprit tot până la noi ordine. Sănătatea este mai presus de orice. Băieții vor avea liber. Nu este de joacă. Vom sta și noi să vedem ce decizii vor lua cei din Guvern și președintele României. Am înțeles că acum se lucrează la decretul pentru starea de urgență. În momentele astea, jucătorii mei trebuie să se ferească de acest virus și trebuie să aibă grijă de familiile lor”, a spus Becali, potrivit Prosport.

După ce FRF a decis sistarea competițiilor fotbalistice, roș-albaștrii s-au pregătit câteva zile în cadrul bazei din Berceni. A avut loc chiar și un amical între jucătorii vicecampioanei.

Între timp mai multe echipe din Liga 1 dar şi din ligile  inferioare şi-au suspendat antrenamentele şi au  trimis jucătorii acasă chiar de  săptămâna trecută.

Vizualizări: 1,162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: