Alimentele de la UE, distribuite de la sediul PNL Drăguţeşti

Locuitorii din Drăguţeşti sunt chemaţi să ia ajutoarele de la Uniunea Europeană de la sediul Partidului Naţional Liberal din comună.

Ajutoarele venite de la Uniunea Europeană pentru persoanele nevoiaşe din comuna Drăguţeşti nu sunt depozitate în incinta primăriei aşa cum s-a întâmplat în toate localităţile Din Gorj. Conducerea primăriei Drăguţeşti a decis să le depoziteze în sediul Partidului Naţional Liberal din comună, partid din care face parte şi edilul Vasile Moşoiu.

Angajaţii primăriei Drăguţeşti au decis să depoziteze ajutoarele primite de la Uniune Europeană în sediul PNL pentru că nu au avut alt spaţiu. „Aveţi dumneavoastră o altă idee mai bună. În primărie nu avem loc şi în altă locaţie nu se putea. Acolo sunt condiţii. E spaţiu suficient pentru alimente, e curăţenie, e gresie. A fost cel mai potrivit loc. În plus de asta este şi lângă primărie pentru că nu ne puteam permite să trimitem un om din primărie să stea numai acolo”, a declarat Marcel Oproiu, viceprimarul din Drăguţeşti

Întrebat al cui este spaţiul unde este găzduit PNL şi alimentele de la UE, viceprimarul din Drăguţeşti a avut brusc amnezie.

„Nu ştiu cine e proprietarul, dacă dumneavoastră îl cunoaşteţi foarte bine eu nu ştiu cine e. Noi am vorbit cu cineva înainte să le băgăm acolo, dar nu ştiu dacă el este proprietarul în acte”, a declarat Oproiu. Contactat telefonic, primarul din Drăguţeşti a fost de negăsit. Alimentele au ajuns la Drăguţeşti în urmă cu aproximativ două luni şi au fost distribuite în mare parte.

Vizualizări: 147

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: