Alionescu: Se anunță un meci greu, dar noi mergem la victorie

Echipa de baschet CSM Târgu Jiu reia seria meciurilor din campionat cu o deplasare pe terenul echipei CSM Sighetu Marmației. Meciul, care contează pentru etapa A 2-a din Grupa Albastră, este programat pentru sâmbătă, 29 februarie, de la ora 17.00.

Meciul de la Sighet este  unul extrem de important pentru echipa antrenată de Claudiu Alionescu mai ales  că  această partidă vine după o pauză de aproape o lună de zile. Precedentul meci s-a disputat pe 1 februarie la Târgu Jiu, când CSM s-a impus în fața celor de la Miercurea Ciuc cu 85-77. Partida cu Sighetu Marmației este prima din seria de trei meciuri pe care formația din Târgu Jiu o dispută în deplasare,  urmând  apoi, pe 7 martie, confruntarea cu Atletic Constanța, iar pe 14 martie, cu Miercurea Ciuc.

Deși este un meci foarte important pentru echipa antrenată de Claudiu Alionescu, nu este un decisiv. Pentru gazdele de la Sighet partida de sâmbătă este însă una capitală. Confruntarea se anunță una dificilă și prin prisma faptului că echipa gorjeană a pierdut pe terenul de la Sighet în prima fază a campionatului. „După o pauză destul de lungă începem meciurile oficiale la Sighetu Marmației. Este prima dintre cele trei deplasări consecutive. Întâlnim o echipă care își joacă poate una dintre ultimele șanse de a evita ultimele două locuri ale acestei grupe înaintea play-out-lui. Se anunță un meci greu pe care trebuie să îl tratăm ca atare. Vom întâlni o echipă care va juca la totul sau nimic, care față de meciul pe care l-am jucat aici, cred eu că arată acum mult mai bine. Am pierdut meciul tur din prima fază a campionatului acolo, dar acum știm ce trebuie să facem pentru a încerca să reparam acele greșeli. Avem nevoie în primul rând de o atitudine corectă în ceea ce privește meciul și adversarul, o apărare foarte bună, doar în acest fel ne vom putea asigura victoria”, a declarat antrenorul Claudiu Alionescu pentru site-ul oficialal CSM Târgu Jiu.

După prima etapă disputată din Grupa Albastră,  locul I  este ocpat de Athletic Constanța cu 21 de puncte. CSM Târgu Jiu este pe locul doi în acest moment cu 20 de puncte, Miercurea Ciuc este pe trei, cu 18 puncte, la fel ca ocupanta ultimului loc, CSM Sighetu Marmațeiei, adversarul de sâmbătă al CSM.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: