Coronavirusul face victime în fotbal, deces din cauza Covid-19

Coronavirusul face deja victime printre fotbaliști. Un jucător din Italia a fost diagnosticat cu Covid-19, iar un antrenor italian de primă ligă  a fost suspendat ca măsură de precauţie contra coronavirusului. Cel mai grav caz este însă cel din Iran unde o fotbalistă a decedat din cauza coronavirusului.

Elham Sheikh, o fotbalistă din Iran, a decedat din cauza coronavirus, la doar 23 de ani. Elham evolua pentru echipa locală din orașul Qom, aflat la 140 de kilometri de capitala Teheran. Conform conducătorului echipei, Sheikh a ajuns la spitalul din localitate în urmă cu 10 zile și a fost diagnosticată cu Covid-19. Din păcate, sportiva și-a pierdut viața pe 26 februarie a informat Digi Sport. Fotbalista a jucat în mai multe rânduri pentru echipa națională a țării sale.

Acesta nu este primul caz în care coronavirusul lovește în fotbal. Un jucător al echipei italiene Pianese, din Serie C, a fost depistat cu Covid-19.  Fotbalistul clubului din Toscana a acuzat simptome de gripă săptămâna trecută, iar pe 26 februarie a fost diagnosticat cu coronavirus. Sportivul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a primit vestea la ora 3 dimineața, după ce se plasase singur în carantină. Imediat, medicii au venit la locuința sa din Abbadia San Salvatore și l-au transportat la o policlinică specializată.

Ca măsură de precauție după acest caz, gruparea Pianese și-a suspendat temporar ședințele de pregătire.

Vizualizări: 3,224

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: