Alionescu şi-a cerut scuze de la spectatori pentru incidente

Antrenorul echipei de baschet a CSM Târgu Jiu, Claudiu Alionescu, a cerut scuze în numele echipei de la spectatorii prezenţi la ultimul meci al gorjenilor de la Sala Sporturilor. În ultimul sfert  al meciului cu CSM  Galaţi au avut loc pe teren o serie de incidente care au dus la eliminarea a doi jucători ai echipei locale.

Ultimul meci susţinut de gorjenii de la echipa de baschet a CSM a fost unul extrem de  tensionat care a făcut ca echipa gazdă să termine partida fără trei dintre cei mai buni jucători din lot. Pe final de meci cele două echipe au fost la un pas de încăierarea generală, după accidentarea pivotului sârb Stefan Andrejevic.

În urma acestor incidente arbitrii au eliminat doi jucători ai gazdelor, pe sârbul Jovan Djurasovic și pe Alin Borșa, arbitrajul de slabă factură al brigăzii delegate au condus la acest rezultat. Provocați de jucătorii echipei adverse și de deciziile greşite ale brigăzii de arbitri, jucătorii au cedat nervos şi au fost la un pas de o încăierare generală. 

Antrenorul Claudiu Alionescu a spus că scorul de pe tabelă nu reflectă realitatea de pe teren, dar a ţinut să ceară scuze spectatorilor  pentru comportamentul unor  jucători: „În primul rând  trebuie să începem cu nişte scuze, îmi cer scuze eu, în numele echipei, faţă de publicul spectator şi faţă de copii care au fost prezenţi la sală, pentru incidentele care s-au petrecut în sfertul al patrulea, incidente care nu au ce căuta pe terenul de baschet. Din păcate nervozitatea acumulată în această parte a sezonului plus tensiunea acestui ultim meci au dus la aceste incidente. Sunt fapte care nu ne fac cinste şi eu îmi cer scuze faţă de publicul spectator şi faţă de întreaga suflare baschetbalistică”.

Chiar dacă spectacolul de pe teren a fost afectat de deciziile eronate ale arbitrilor, multe dintre acestea împotriva echipei lui Claudiu Alionescu, acesta a refuzat să spună ceva despre arbitrajul acestui meci: „Nu aş vrea să comentez arbitrajul pentru că nu este treaba mea şi nu aş vrea să ajung pe la comisii. Însă publicul de baschet din Târgu Jiu cunoaşte destul de mult baschet şi cunoaşte unele tendinţe care sunt în materie de arbitraj. Cred că toată lumea a văzut ceea ce s-a întâmplat, asta este situaţia, suntem până la urmă o echipă mică care acum începe să crească. Însă cu toate aceste probleme eu încă o dată vreau să îmi cer scuze pentru acest meci”.

CSM Târgu Jiu a încheiat, cu înfrângerea suferită în faţa CSM Galaţi, această primă parte a campionatului programată în 2019, şi rămâne pe locul şase în  clasamentul Grupei Valorice B a Ligii Naţionale.

Vizualizări: 967

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: