Peppy Dolce Vita a câştigat Cupa Porcului 2019

Peppy Dolce Vita a câștigat ediția a zecea a Cupei Porcului, tradiționala competiție de iarnă la minifotbal care a avut loc pe parcursul lunii decembrie.  În finală Peppy Dolce Vita a întâlnit pe Vulturii Fărcășești, formaţie pe care a învins-o greu, după loviturile de departajare.

În semifinalele de, sâmbătă, Peppy Dolce Vita a trecut de Wektra Team, scor 5-3, în timp ce Vulturii Fărcășești a reuşit surpriza competiției, învingând cu scorul de 3-0, campioana Dream Team Târgu-Jiu. În finala de duminică, transmisă în direct pe Facebook, Peppy Dolce Vita a deschis scorul prin fostul jucător al pandurilor, Romeo Rădoi. Dubla lui Dragoș Săulescu i-a adus pe „vulturi” în avantaj, dar numai pentru două minute, apoi același Rădoi a egalat. S-a ajuns la executarea loviturilor de la 7 metri, la fel ca în finala de anul trecut, iar singura ratare a fost cea a lui Săulescu iar Peppy Dolce Vita a reușit astfel, pentru prima oară din 10 încercări, să câștige Cupa Porcului. Eroul finalei, Romeo Rădoi, a sărbătorit câștigarea trofeului Cupei Porcului alături de colegii săi de la Peppy Dolce Vita după ce a primit și titlul de „cel mai bun jucător”. Dragoș Săulescu, jucătorul echipei Vulturii Fărcășești, a fost ales MVP-ul competiției.

La festivitatea de premiere au fost prezenți primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, și prefectul de Gorj, Cristinel Rujan. După festivitatea de premiere jucătorii celor 4 finaliste din cele două competiții au rămas să petreacă la pomana porcului și banchetul de final de an în Complexul Dolce Vita unde,ca în fiecare an, a fost sacrificat un porc cu această ocazie.

Peppy Dolce Vita – Vulturii Fărcășești 2-2 (5-3 după loviturile de la 7 metri)

Goluri: Romeo Rădoi (min. 17 și 33) / Dragoș Săulescu (min. 20 și 31)

Peppy: Cristian Vochițu și Cosmin Popescu (portari) – Constantin Lupu, Cătălin Bucă, Ionuț Gruia, Florin Popete, Dragoș Fugaru, Ion Dobîrceanu, Romeo Rădoi și Robert Roibu. Staff: Daniel Buleac și Petrișor Gurică.

Vulturii: Andrei Paștiu și Alexandru Homeucă (portari) – Daniel Bălașa, Cătălin Trofin, Gheorghe Tudoran, Daniel Miroiu, Luis Scurtu, Dragoș Săulescu, Mădălin Popescu și Lucian Prună. Staff: Robert Vlăduțoiu.

Premiile acordate:

Locul 1 – Peppy Dolce Vita

Locul 2 – Vulturii Fărcășești

Golgheter – Ionuț Gruia (Peppy Dolce Vita – 7 goluri)

Cel mai bun jucător – Romeo Rădoi (Peppy Dolce Vita)

MVP – Dragoș Săulescu (Vulturii Fărcășești)

Cel mai bun portar – Cristian Vochițu (Peppy Dolce Vita)

Cel mai bun tânăr jucător – Gheorghe Tudoran (Vulturii Fărcășești)

Cel mai tânăr jucător – Darius Bordea (Karma Târgu Jiu)

Vizualizări: 576

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: