Pandurii anunţă că a rezolvat problema terenului de joc

Pandurii Târgu Jiu a rezolvat problema apărută la dosarul de licenţiere referitor la terenul de joc şi a omologat stadionul din Târgu Jiu pentru meciurile din noul sezon. Marţi reprezentantul FRF s-a deplasat la Târgu Jiu pentru omologarea stadionului și a omologat și terenul sintetic pentru meciurile de juniori.

Confruntaţi cu o problemă la dosarul de licenţiere din cauza modalităţii de semnare a contractelor de către Primăria Târgu Jiu, care semna contracte pentru fiecare meci cu echipele care evoluau pe terenul de la Târgu Jiu, oficialii de la Pandurii au rezolvat şi această problemă după ce responsabilul cu omologarea terenurilor de la FRF s-a deplasat la Târgu Jiu.

Cu această ocazie s-a omologat terenul de joc, dar şi terenul sintetic pe care vor evolua grupele de juniori ale clubului. „La solicitarea Federației Române de Fotbal clubul Pandurii Târgu Jiu a primit marți vizita reprezentantului FRF în vederea omologării terenului de joc din incinta Stadionului Municipal pentru jocurile de Liga a doua pe care Pandurii le va disputa în noul sezon și a trenului doi sintetic pentru disputarea meciurilor echipelor de juniori ale clubului. Directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, responsabil cu licențierea din partea echipei, a precizat că au fost întocmite cu această ocazie documentele necesare pentru procesul de certificare a clubului pentru disputarea meciurilor din sezonul 2020 – 2021”, a informat clubul Pandurii.

Între timp echipa de seniori a pandurilor şi-a continuat programul normal cu câte două şedinţe de pregătire pe zi, primul antrenament fiind cel fizic şi desfăşurându-se pe pista stadionului iar cel de-al doilea pe terenul trei de antrenament.

Vizualizări: 919

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: