Alocaţie de hrană pentru poliţiştii locali

Poliţiştii locali vor primi alocaţie de hrană începând cu prima lună a anului viitor. Valoarea acesteia este de 1,5 milioane de lei vechi, însă conducerea instituţiei spune că există posibilitatea ca suma să crească în condiţiile în care vor fi bani. Acest lucru se poate concretiza ţinând cont de faptul că Poliţia Locală are încasări de aproximativ 300 de milioane/lună.

Cei aproximativ 150 de angajaţi ai Poliţiei Locale Târgu Jiu vor primi alocaţie de hrană începând cu luna ianuarie a anului 2012. Poliţiştii locali nu vor beneficia de tichete de masă ci vor primi, lunar, la salariu suma de 1,5 milioane de lei vechi pentru hrană. Conducerea instituţiei spune că au existat deja discuţii, în acest sens cu liderii sindicali şi cu reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu. “Am luat legătura cu sindicatele, iar în şedinţa Consiliului Local din această lună vom supune aprobării proiectul de hotărâre care vizează acordarea normei de hrană pentru poliţiştii locali începând cu data de 1 ianuarie. În prima fază norma de hrană va fi de 1,5 milioane de lei vechi/lună, iar în condiţiile în care vor fi bani la buget aceasta poate creşte ajungând chiar până la 3 milioane”, a declarat Ion Tudor, şeful Poliţiei Locale Târgu Jiu.

Încasări de 300 de milioane de lei vechi/lună

Mărirea normei de hrană nu este imposibil de realizat ţinând cont de faptul că Poliţia Locală are încasări lunare de aproximativ 300 de milioane de lei vechi. “Avem încasări de aproximativ 300 de milioane de lei vechi/lună din amenzi, blocaje de roţi şi prestări de servicii. Anul acesta am reuşit să ne achiziţionăm echipamentul necesar şi două autoturisme Dacia Logan. În primăvara anului viitor sperăm să mai cumpărăm încă două maşini pentru a ne înnoi parcul auto”, a precizat Ion Tudor. Pentru hainele şi încălţămintea poliţiştilor locali s-au plătit peste 600 de milioane de lei vechi, iar pentru autoturismele instituţiei încă 14.000 de euro.

CADOURI

În acest an copiii poliţiştilor locali vor primi cadouri de Moş Crăciun, indiferent dacă părinţii lor sunt sau nu membrii de sindicat. Micuţii îşi Darurile vor fi distribuite micuţilor chiar la sediu instituţiei în preajma bradului împodobit special pentru ei.  

Vizualizări: 143

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: