Ambasadorul Norvegiei vine în Gorj

Ambasadorul Norvegiei este aşteptat miercurea viitoare în judeţul Gorj. El va merge să viziteze Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu“ de la Dobriţa pentru a vedea stadiul lucrărilor la reţeaua de canalizare şi a staţiei de epurare.  La această investiţie a contribuit financiar şi statul Norvegian. (A.F.)

Pe scurt:

8 Martie, la Cluburile Vârstnicilor

Primăria Târgu Jiu va organiza Ziua Femeii la toate Cluburile Vârstei a Treia de pe raza municipiului. În data de 8 Martie, membrele celor cinci cluburi vor primi flori şi felicitări din partea autorităţilor. De asemenea, vor fi organizate tombole, sărbătoritele având posibilitatea să câştige cutii cu bomboane, torturi, cine romantice şi invitaţii la teatru. (D.M.)

Pensionarii din Gorj, pregătiţi pentru un nou an

Pensionarii din judeţul Gorj s-au întâlnit ieri la Muzeul Judeţean din Târgu-Jiu pentru a discuta activitatea ligii pensionarilor din anul ce a trecut şi pentru a stabili ce vor face în acest an. Mai mult decât atât cu această ocazie au discutat şi bugetul ligii pentru 2011. Obiectivul anului este înfiinţarea mai multor filiale ale Ligii Pensionarilor în judeţul Gorj.

Potrivit preşedintelui Petre Rădulescu, anul acesta vor avea şi câteva proteste. (A.F.)

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: