Amendă usturătoare pentru un fast-food

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare Gorj au efectuat o serie de controale la mai multe unități alimentare din județ, fiind vorba despre siguranța alimentelor. În urma verificărilor ce au avut loc în teren, angajații instituției au aplicat o serie de amenzi în valoare de peste 59.000 de lei.

Nu mai puțin de cinci amenzi a câte 10.000 de lei au fost aplicate mai multor magazine alimentare, unui laborator cofetărie-patiserie, dar și la un fast-food. Cele mai multe nereguli au fost constatate la restaurantul de tip fast-food.  

”Am aplicat o amendă de 10.000 lei la un fast-food pentru depozitarea produselor alimentare direct pe paviment (băuturi răcoritoare, apă plată, cartofi, tomate). De asemenea,  în spațiul de preparare au fost identificate ambalaje și materiale de împachetare depozitate direct pe paviment”, transmite DSV Gorj.  

Amenzi mai mici au fost aplicate și unor baruri sau persoane fizice, fiind vorba despre 1.200 de lei pentru fiecare sancțiune.

Controalele au avut loc în localitățile:  Arcani, Bălești, Bâlteni, Bumbești-Jiu, Cătunele, Ciuperceni, Drăguțești, Lelești, Mătăsari, Motru, Novaci, Padeș, Polovragi, Rânca, Rovinari, Runcu, Schela, Scoarța, Slivilești, Stănești, Stoina, Târgu-Jiu, Telești și Turcinești.

Vizualizări: 1,750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: