Cum s-a rezolvat la Rovinari problema calității apei. „Am sigilat puțurile“

Primarul din Rovinari, Robert Filip, a explicat la o emisiune cum a rezolvat problema calității apei în localitate. „După ce am predat rețeaua la Aparegio am mai avut ceva probleme, după ce au constatat dumnealor că este în regulă să mai dea apă din puțuri. Le-am sigilat puțurile, le-am luat înapoi și astăzi avem apă doar din Izverna“, a spus Robert Filip.

Acesta a explicat la Tele3 că celor de la Aparegio le convenea să combine sursele, ca să scoată un cost mai bun: „Le convenea să mai acopere niște găuri, că apa din puțuri este 0,02 - 0,03 lei, foarte puțin față de doi - trei lei cât se plătește la Apă Oltenia. Dar, de câțiva ani nu am avut probleme cu apa, nu s-a oprit, nu a venit verde, maronie. Din punctul acesta de vedere nu avem ce să le reproșăm. Din alte puncte de vedere mai avem“.

Robert Filip a criticat faptul că autoritățile din Gorj nu au făcut demersuri pentru alimentarea întregului județ cu apă de munte, în timp ce spre Dolj se face o a doua conductă care să alimenteze localitățile din județul vecin cu apă de Izverna. (A.A.)

Vizualizări: 1,632

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: