Amendaţi pentru că au aruncat cu sticle din tren

În după-amiaza acestei zile, poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Gorj au sancţionat contravenţional 2 tineri, care au săvârşit în staţia CFR Tg. Jiu, fapte de încălcare a ordinii şi liniştii publice.

În timp ce asigurau măsuri pentru prevenirea faptelor antisociale în trenul rapid care circula pe relaţia Timişoara – Bucureşti, poliţiştii T.F. au observat că în staţia CFR Tg. Jiu, 2 tineri aflaţi în ultimul vagon, au aruncat înspre peron, 2 sticle cu bere, tip pet de 2 litri, fără însă a lovi vreo persoană dintre cele aflate pe peron.

Cei doi tineri au fost imobilizaţi de poliţişti şi preluaţi de dispozitivul de siguranţă publică aflat pe peronul gării, dispozitiv format din poliţişti ai Biroului T.F. Gorj, Poliţiei municipiului Tg. Jiu, jandarmi şi poliţişti comunitari. Făptuitorii au fost conduşi la sediul Postului de Poliţie T.F., unde au fost identificaţi ca fiind Andrei B.M., de 22 ani şi Adrian F.V., de 24 ani, ambii din municipiul Timişoara, judeţul Timiş.

Pentru faptele săvârşite, poliţiştii T.F. au dispus sancţionarea contravenţională a celor doi tineri cu amendă în cuantum de 400 lei fiecare, conform prevederilor Legii nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. De precizat că în urma acestui eveniment, trenul nu a înregistrat întârziere.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: