Amendaţi pentru o „glumă“

Poliţiştii din Tismana au sancţionat doi tineri cu amenzi în cuantum de 2.000 lei, după ce au simulat faptul că o persoană aflată în zona lacului de acumulare s-ar fi aruncat în apele râului Tismana.

În seara zilei de 20.12.2010, orele 21:50, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Tismana au fost sesizaţi de către C.A., de 24 ani, din comuna Godineşti, judeţul Gorj, paznic, despre faptul că, în timp ce patrula pe malul lacului de acumulare al barajului, a observat în zona punţii metalice ce traversează râul Tismana, un cetăţean. La un moment dat, nu a mai văzut acea persoană şi a auzit strigăte de ajutor. Crezând că respectiva persoană a căzut în apă, agentul de pază a oprit uzinarea apei şi întrucât nu a observat pe nimeni, a sesizat poliţia, suspectând faptul că cineva a căzut în râul Tismana.

Lucrătorii subunităţii s-au deplasat la faţa locului iar în urma verificărilor efectuate i-au identificat pe Ion O., de 19 ani şi S.I., de 17 ani, ambii din oraşul Tismana, care au recunoscut că au vrut să facă o glumă şi au alarmat paznicul fără motiv, prin strigate de ajutor.

Poliţiştii au dispus sancţionarea contravenţională a celor doi cu amenzi în cuantum de 2.000 lei.

Biroul de presă IPJ Gorj

Vizualizări: 104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: