Amenzi pentru cei care aruncă molozul în locuri nepermise

Târgujienii care aruncă molozul pe străzi, trotuare, pe câmp sau în zonele aferente blocurilor de locuințe riscă o amendă în valoare de 1000 de lei. Polițiștii locali din Târgu Jiu au demarat o campanie de informare a cetățenilor în legătură cu depozitarea deșeurilor menajere, dar și a resturilor provenite din construcții sau demolări, în locurile special amenajate.

Oamenii legii spun că pentru ridicarea acestor deșeuri trebuie contactat operatorul de salubrizare. ”Având în vedere numărul tot mai mare de sesizări legate de mizeria din jurul containerelor de gunoi din cartiere, dar și faptul că multe persoane depozitează, în locuri nepermise, resturi provenite din construcții, cetățenii municipiului Târgu Jiu sunt informați că este interzisă depozitarea molozului pe străzi, trotuare, locuri virane, sau în zonele aferente blocurilor de locuințe”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

Pe perioada desfășurării campaniei de informare, polițiștii locali vor înmâna cetățenilor materiale informative, afișe și le vor explica obligațiile pe care le au în ceea ce privește menținerea curățeniei în municipiul Târgu Jiu.

Vizualizări: 885

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: