Funcționara unei primării, obligată să muncească pe hol

Primarul din Albeni șochează din nou. După un conflict cu o angajată, acesta a mutat-o pe funcționară din birou. Femeia, care este contabilă la primărie de un an, muncește acum pe hol, în frig și în picioare, printre maldăre de dosare.

Viorica Băltărețu lucrează în cadrul Primăriei Albeni de un an și două luni. Pentru că a intrat în dizgrația primarului Ionuț Stan, aceasta a primit dispoziție să meargă prin sat să încaseze taxele și impozitele locale. A devenit casier din contabil și i-a fost mutat și biroul. Mai exact, calculatorul și o masă au fost mutate pe holul instituției, la etaj, chiar dacă multe dintre birourile din clădire sunt goale.

Femeia se plânge că, de câteva zile, muncește în frig și în picioare. “Mi s-a dat o dispoziţie de casier şi mi s-a mutat biroul acolo. Mi s-au luat atribuţiile de contabil şi mi s-au lăsat cele legate de achiziţii. Primarul a spus că acolo este biroul meu. Am cerut să mi se pună la dispoziţie un calculator, imprimantă şi internet pentru că este vorba de de achiziţii, unele pe fonduri europene. Ca să-și bată joc de mine, m-a pus acolo, la o masă. Există un calculator, însă nu ştiu dacă funcţionează. Nu am scaun. Stau în picioare. Se ocupă altcineva de contabilitate. Este un abuz de nedescris împotriva mea”, a spus femeia.

Contabila crede că totul este doar o răzbunare pentru că a sunat la Poliție, la sfârșitul lunii ianuarie, să spună că primarul i-a vorbit urât și chiar ar fi agresat-o. Stan s-a ales atunci cu dosar penal chiar dacă a susținut, tot timpul, că nu este vinovat de nimic.

Salariata se teme că se dorește concedierea ei. „Încearcă să mă forțeze să plec, să renunț la acest serviciu. După domnul Buculea, care a primit calificativul de nesatisfăcător, probabil voi urma și eu și așa mă va da și pe mine afară”, a mai declarat salariata.

Primarul Ionuț Stan nu a răspuns la telefon pentru a oferi un punct de vedere legat de această situație.

Galerie foto



Vizualizări: 3,711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: