Amenzi pentru scandalagiii de la „Spiru Haret”

Femeia de 40 de ani care a provocat ieri un scandal în curtea Colegiului Naţional "Spiru Haret" din Târgu Jiu a fost amendată de poliţie cu suma de 1.000 de lei. La fel a păţit şi tânărul de 18 ani, chemat de femeie să o ajute să îi pună la punct pe elevii care îl luau în râs pe fiul său.

Scandalul a avut loc miercuri după-amiază în curtea colegiului. Martorii incidentului susţin că mama unui elev a venit însoţită de un tânăr, pentru a-i ameninţa pe alţi elevi. Cearta a degenerat rapid şi s-a ajuns la îmbrânceli şi injurii. O patrulă de poliţie se afla în apropiere şi a intervenit prompt, înainte de a se întâmpla ceva mai grav.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că B.N., de 40 ani, din comuna Leleşti, judeţul Gorj, mamă a unui elev de la respectiva unitate şcolară, a venit însoţită de către V.A.E., de 18 ani, din aceeaşi localitate, pentru a rezolva o neînţelegere a fiului său cu alţi colegi de clasă. Pe holul instituţiei de învăţământ, respectivii s-au întâlnit cu patru colegi de clasă, iar ca urmare a unor schimburi de replici, discuţiile au degenerat în jigniri şi loviri reciproce. Pentru că au pătruns fără drept în incinta unităţii de învăţământ şi au provocat scandal, mama elevului şi tânărul care o însoţea au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum de 1.000 lei. De asemenea, cei patru elevi participanţi la această altercaţie au fost sancţionaţi contravenţional”, a spus Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: