Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Amicalul cu Piteştiul, test pentru McClain şi Andrejevic

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu a disputat miercuri o partidă de verificare în compania formaţiei BCMU Piteşti, liderul Grupei Galbene din Liga Naţională. Meciul din Sala Sporturilor din Trivale a fost calificat de antrenorul Claudiu Alionescu ca fiind un meci de verificare foarte bun.

Ambele formații au avut absențe în loturi, motiv pentru care,  au rulat toţi jucătorii disponibili. Chiar şi în condiţiile în care a avut câţiva absenţi de marcă, antrenorul Piteştul, Hristu Şapera, a trimis totuşi în teren destui jucători cu experienţă şi cu multe meciuri la nivelul Ligii Naţionale. 

Antrenorul Claudiu Alionescu s-a folosit de acest test pentru ai reintrega în mecanismul echipei pe Darien McClain şi Stefan Andrejevic. McClain a suferit o accidentare la ultimul meci de campionat cu Miercurea Ciuc. Americanul a părăsit atunci terenul şi nu a mai putut continua partida iar  Andrejevic a suferit o accidentare la mână şi a lipsit mai mult timp de pe teren.

Antrenorul Claudiu Alionescu a urmărit cu atenţie şi minusurile din echipa sa şi va încerca, până la următoarea partidă oficială, să remedieze din greşelile elevilor săi. „Un meci și un antrenament foarte bun pentru noi, împotriva unei echipe bune şi împotriva unor jucători cu calitate foarte bună. În multe momente ale ale jocului cred că ne-am ridicat la nivelul adversarului, dar în același timp am comis și multe greșeli, unele neforțate. Mă bucură revenirea lui Andrjevic, dar și a lui McClain. Am rulat tot lotul de jucători pe care l-am avut la dispoziție”, a declarat Claudiu Alionescu despre testul cu BCM U Piteşti pentru site-ul oficial al clubului. Pe lângă cei doi jucători amintiţi, McClain şi Andrejevici, Alionescu i-a mai trimis pe parchet pe: Dalembert, Djurasevic, Berca, Berculescu, Gheorghe, Roșu, Bratoloveanu şi Răceanu.

Vizualizări: 369

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: