Cojocaru: Suntem puţini, dar am creat o familie

Pandurii Târgu Jiu va aborda meciul cu CSM Reşiţa cu un lot destul de subţire, dar cu optimism pentru partea a doua a campionatului. Antrenorul Călin Cojocaru recunoaşte că are un lot sub nevoile sale, dar afirmă că jucătorii sunt  omogeni şi au format o familie la Pandurii.

Antrenorul principal al pandurilor, Călin Cojocaru, recunoaşte că echipei sale nu îi va fi  uşor deloc în meciul cu CSM Reşiţa, dar spune că a reuşit să pregătească bine lotul pe care l-a avut la dispoziţie. “Va  fi un meci dificil, mai ales în situaţia în care ne aflăm. N-am reuşit să facem transferuri, dar ne-am pregătit bine din punctul meu de vedere, jucătorii au avut o atitudine bună. O să ne pregătim şi mai bine în continuare”, a spus Cojocaru la conferinţa de presă săptămânală a celor de la Pandurii.

Antrenorul a precizat că l-a afectat o singură plecare din lot, cea a lui Oiţă,  fostul căpitan, în rest având la dispoziţie aceiaşi jucători: „Sunt supărat că am pierdut un singur jucător dintre cei care au plecat, mă refer la Oiţă. În rest suntem tot aceiaşi, plus juniorii, şi sper să facem o figură frumoasă. Toată lumea ne dă victime, dar o să vedeţi că o să avem o faţă frumoasă în returul campionatului. Suntem puţini numeric, dar am creat o familie, aici, la Pandurii, şi lucrul acesta mă bucură. Ne pregătim ca şi cum am avea toate condiţiile şi pentru acest lucru vreau să-i felicit pe băieţi. Le cer, şi ştiu că pot, mai mult decât au arătat până acum”. Lotul pe care îl are   la antrenamente acum numără 21 de fotbaslişti, alăturându-se echipei în ultimele zile şi o parte dintre jucătorii care au avut probleme medicale de lungă durată. Robert Lică a intrat deja în programul echipei  în  timp ce Robert Gheorghe face doar alergări iar Iulian Măicăneanu se antrenează la sala de forţă.

Vizualizări: 354

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: