Cojocaru rămâne la Pandurii: Sunt un om puternic şi nu mă doboară nimic

Antrenorul principal al echipei Pandurii Târgu Jiu, Călin Cojocaru, nu a condiţionat niciodată rămânerea sa  la echipă de perfectarea transferurilor din această iarnă. Cu toate acestea au apărut zvonuri referitoare la o posibilă plecare a sa, infirmate însă de tehnician şi de  conducerea clubului.

Zvonul referitor la o posibilă plecare a antrenorului Călin Cojocaru au fost infirmate mai întâi de conducerea clubului.  ”Din discuţiile pe care le-am avut cu el, îşi doreşte să continue, să confirme că poate să facă ceva şi în condiţiile astea. Nu pot să vă spun nimic cert, am auzit şi informaţii că ar vrea să plece dar nu se confirmă”, a precizat directorul sportiv al pandurilor, Camilian Floroiu.

Antrenorul Călin Cojocaru a vorbit la conferinţa de presă  a clubului şi despre  motivele care l-au convins să rămână la Pandurii în ciuda numeroaselor greutăţi. “Am muncit foarte mult de când am venit, am făcut o pregătire foarte bună cu băieţii. Nu ar fi fost fair-play din partea mea să-i las ai nimănui. M-am gândit bine, sunt un om puternic, şi nu mă doboară nimic. Avem un nucleu de 13-14 jucători cu care o să ducem greul acestui retur. Le transmit suporterilor şi tuturor celor din oraş să fie lângă echipă, fiindcă Pandurii merită”, a spus Cojocaru care se aşteaptă pe viitor şi la un ajutor şi din partea autorităţilor locale faţă de echipa oraşului. Tehnicianul pandurilor a dat exemplul multor echipe, chiar şi din Liga 3, la care  autorităţile locale şi oamenii de afaceri se implică şi le susţin.

Vizualizări: 486

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: