Calificare istorică pentru junioarele 3 de la CSM Târgu Jiu

Echipa de junioare 3 a CSM Târgu Jiu au reuşit să se  califice, cu o etapă înainte de finalul campionatului regulat, în partea a doua a competiţiei. Handbalistele pregătite de Andrei Enache au învins, pe teren propriu, chiar liderul seriei E, Chimia Râmnicu Vâlcea, şi au obţinut calificarea în următoarea fază a competiţiei.

Cu această ultimă victorie handbalistele de la CSM Târgu Jiu sunt calificate în următoarea fază a competiţiei. Calificarea este una cu atât mai importantă cu cât echipa se află la primul sezon din istoria clubului la acest nivel iar liderul venise la Târgu Jiu neînvins în acest sezon. Echipa antrenată de Andrei Enache este însă una omogenă pentru că fetele sunt pregătite de acelaşi antrenor de mai mult timp. Misiunea junioarelor de la Târgu Jiu era una extrem de dificilă având în vedere că în această etapă, la Târgu Jiu, venea liderul la zi al seriei, Chimia Râmnicu Vâlcea, echipă neînvinsă în actuala ediţie de campionat.

Jucătoarele pregătite de Andrei Enache plecau cu şansa a doua în această confruntare, dar au reuşit să răstoarne calculele hârtiei intrând pe teren motivate, determinate şi conştiente că aceasta putea fi ultima şansă de a obţine calificarea în faza următoare.

Fluierul de final al primei părţi a găsit cele două echipe la egalitate, 12-12. La revenirea de la vestiare, echilibrul a fost rupt după câteva minute, moment în care CSM Târgu Jiu s-a desprins la 3 goluri, 18-15. Scor final a fost 20-18 pentru CSM Târgu Jiu care obţine cea mai importantă victorie din sezonul regulat pentru că asigură calificarea în faza următoare a competiţiei.

CSM Târgu Jiu mai are de disputat un singur meci în prima parte a competiţiei. Etapa viitoare, junioarele se deplasează la echipa de pe locul doi, LPS Slatina.

Vizualizări: 1,438

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: