Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

ANAF a pus aseară sechestru pe bunurile Realitatea

Inspectorii ANAF inventariau aseară bunurile Realitatea Media, in vederea aplicarii sechestrului, ca masura asiguratorie in vederea recuperarii unor datorii la bugetul de stat calculate de fisc la peste 16 milioane de RON, au declarat pentru HotNews.ro surse ANAF. "Da, au venit acum 10-15 minute. Inspectorii fiscului s-au prezentat in aceasta dupa-amiaza, sustinand ca vor un control inopinat pentru perioada 1 ianuarie 2010 pana in prezent, a declarat pentru HotNews.ro Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie de la Realitatea Media. "Le-am zis sa fie sanatosi, sa-si faca treaba", a mai spus Freciu.

"Sechestrul face parte din procedura de executare silita. Nu este o masura exceptionala ci face parte din procedura obisnuita aplicata oricarui contribuabil. Sechestrul se instituie in momentul in care exista pericolul ca cel urmarit sa se sustraga, sa isi ascunda ori sa isi risipeasca activele, punand astfel in pericol colectarea datoriilor", au declarat oficiali ai ANAF pentru HotNews.ro.

Vizualizări: 94

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: