Analist: Cârciumaru și-a pierdut forța de om politic

„Florin Cârciumaru își dorește să rămână în fruntea PSD Gorj și lungește alegerile!” Este declarația făcută de fostul liberal Pantelimon Manta, acum analist politic, care susține că liderul organizației social-democrate din Gorj nu mai are un cuvânt prea greu de spus în sânul PSD Gorj, așa că încearcă să amâne alegerile şi să rămână președinte.

Singura speranță să fie alegeri interne în PSD Gorj este ca acestea să aibă loc cel târziu până la sfârşitul acestui an. Dacă nu se va alege o nouă conducere în această toamnă, Florin Cârciumaru are toate șansele să rămână la frâiele partidului până în 2021. “El speră să nu fie alegeri și ar mai vrea și un mandat. Din acest motiv lungește decizia organizației. Dacă nu vor fi alegeri în octombrie, noiembrie, s-a terminat. El rămâne președinte. După aceea, vin europarlamentarele, prezidențialele, localele și practic vor fi doi ani plini cu patru rânduri de alegeri, care nu vor mai permite nici ca logică politică alegeri în PSD”, a declarat Pantelimon Manta.

În plus, mai susține Manta, senatorul nu ar mai fi așa de ascultat în teritoriu. Și-ar fi pierdut forța și este nevoie de o conducere nouă. „Și-a pierdut forța de om politic. Nici în teritoriu, el nu mai este respectat. Lumea îl asculta, acum lumea l-a uitat. Aici e problema partidului. El nu va vrea să dea pâinea albă din mână, dar oricum este o pierdere mare pentru partid”, a mai adăugat Manta.

Vizualizări: 1,017

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: