Anamaria Prodan Reghecampf, în vizită de lucru la Târgu Jiu

Impresara Anamaria Prodan Reghecampf s-a aflat joi la Târgu Jiu într-o scurtă vizită de lucru. Aceasta a vizitat mai multe stadioane din România, printre care şi cel de la Târgu Jiu, pentru a găsi unul corespunzător unde să evolueze FC Hermannstadt până la finalul acestui sezon.

Anamaria Prodan s-a aflat joi la Târgu Jiu unde a discutat cu factorii responsabili în vederea unei posibile mutări a echipei FC Hermannstadt pe stadionul din Târgu Jiu. Impresara, care este implicată în conducerea clubului sibian, a studiat mai multe soluții pentru a alege un stadion corespunzător pentru echipa sa, vizitând şi stadionul din Târgu Jiu şi purtând discuţii în acest sens cu primarul Marcel Romanescu.

Vizate mai sunt stadioanele din Mediaş, care este cel mai apropiat de Sibiu, dar şi cele din Târgu Mureş şi Piteşti, acolo unde Hermannstadt a mai jucat în trecut. Deocamdată nu s-a anunţat public luarea unei decizii, şi nici măcar discuţiile nu au fost făcute publice.

Stadionul din Târgu Jiu este cel mai nou dintre cele vizitate dar starea proastă a gazonului de la Târgu Jiu, pe care mai joacă două echipe de Liga 2, nu avantajează o echipă de primă ligă.
Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a anunţat în urmă cu o lună că au fost parafate actele necesare pentru începerea modernizării stadionului din oraş. Astfel, până la finalizarea lucrărilor, trupa pregătită de Ruben Albes va evolua pe altă arenă în meciurile de ”acasă”.

După ce lucrările se vor termina, stadionul din Sibiu va avea 12.300 de locuri. Costurile totale ajung la 130.000.000 de lei iar arena va fi făcută după standardele UEFA și va putea organiza jocuri din competițiile europene.

Vizualizări: 7,504

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: