Liderul Universitatea Craiova deschide etapa a 6-a din Liga 1

Universitatea Craiova va disputa vineri primul meci al etapei a şasea din Liga 1. Disputa cu moldovenii de la Poli Iaşi este programată, de la ora 21.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“.

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia întâlnirea dintre Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, din etapa a 6-a a Ligii 1. Astfel, confruntarea de vineri, de la ora 21.00, de pe stadionul „Ion Oblemenco“, va fi arbitrată de Ovidiu Haţegan (Arad). Acesta va fi ajutat de asistenţii Octavian Şovre (Satu Mare) şi Sebastian Eugen Gheorghe (Suceava) şi de rezerva Iulian Dima (Bucureşti). CCA l-a desemnat observator pentru arbitraj pe Augustus Constantin (Vâlcea).

Despre meciul Craiovei cu Poli Iaşi, din etapa a 6-a, antrenorul italian Cristiano Bergodi a spus că se vor întâlni două echipe bune: „Ne aşteaptă un meci delicat, fiindcă ne întâlnim o echipă bună, de care mă leagă amintiri frumoase, am antrenat acolo în 2008. Iaşiul a început să joace bine, este agresivă, are un antrenor tânăr, dar foarte bun, care poate ajunge un tehnician important în fotbalul românesc. Pe Daniel Pancu îl cunosc mai bine ca persoană, l-am avut jucător la Rapid, experienţa ca jucător motivează bine echipa, care şi-a revenit imediat după ce a făcut un meci prost. Şi ei sunt încrezători, au declarat că vor toate cele 3 puncte la Craiova. Nu ne sperie nimeni, pentru că e fotbal, iar în fotbal nu există teamă, se întâlnesc două echipe bune şi va ieşi un meci frumos. Noi ne-am pregătit bine din toate punctele de vedere, echipa capătă mai multă încredere, vom juca pentru a şasea victorie. Vom vedea vineri dacă am învăţat din greşelile meciurilor anterioare”.

Cristiano Bergodi speră că nu se va resimţi în perioada următoare absenţa lui Valentin Mihăilă, plecat în Belgia pentru a-şi trata o pubalgie.

Auzind că au fost declarate peste 2.000 de cazuri de coronavirus în România, Cristiano Bergodi este sceptic că spectatorii vor reveni curând în tribune.

 Liga 1, etapa 6

Vineri, 2 octombrie – ora 21.00: Universitatea Craiova – Poli Iaşi.

Sâmbătă, 3 octombrie – ora 15.30: Sepsi – FC Argeş, ora 18.00: Astra – FC Voluntari, ora 21.00: FCSB – Dinamo.

Duminică, 4 octombrie – ora 13.30: FC Botoşani – Chindia Târgovişte, ora 18.30: Gaz Metan Mediaş – Hermannstadt, ora 21.30: FC Viitorul – CFR Cluj.

Luni, 5 octombrie – ora 21.00: UTA – Academica Clinceni.

Vizualizări: 811

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: