Anchetă la şcoală! Directoare acuzată că a agresat secretara

Este anchetă la o şcoală din Târgu Jiu, după ce secretara unităţii de învăţământ s-a plâns şefilor de la Inspectoratul Şcolar că directoarea ar fi lovit-o cu nişte dosare în cap. O comisie a fost desemnată să verifice sesizarea. Până acum, au fost vizionate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din şcoală.

Sesizarea a ajuns la Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Gorj. Secretara Şcolii Gimnaziale „Pompiliu Marcea” din Târgu Jiu o acuză pe şefa sa că ar fi lovit-o cu câteva dosare. Reprezentanţii ISJ Gorj au confirmat că au deschis o anchetă în acest caz. „Inspectoratul Şcolar Judeţean Gorj a fost sesizat de către o angajată a Şcolii «Pompiliu Marcea» din Târgu Jiu că a fost agresată, lovită cu nişte foi de către directorul şcolii. Pentru a cerceta acest abuz, a fost desemnată o comisie care s-a deplasat la Şcoala «Pompiliu Marcea». Pe camerele de supraveghere nu se observă înregistrări care să susţină vinovăţia doamnei directoare”, a transmis Georgeta Popescu, purtătorul de cuvânt al instituţiei.

Contactată telefonic, Rozica Pătrăşcoiu nu a dorit să comenteze situaţia, însă a negat că ar fi agresat-o pe secretară. De altfel, nu este prima dată când este acuzată de abuzuri. Şi în trecut au mai fost înregistrate astfel de sesizări care, în final, nu s-au confirmat şi nu au dovedit vinovăţia directoarei. „Ancheta este în desfăşurare şi încercăm să gestionăm cu înţelepciune această situaţie. Au mai fost sesizări în acest sens. Au fost legate de elevi şi atunci s-au implicat organele de poliţie, precum şi reprezentanţi ai Protecţiei Copilului, însă nu s-a demonstrat vinovăţia doamnei director în urma acelor sesizări”, a încheiat Georgeta Popescu.

Vizualizări: 2,063

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: