Final de sezon pentru echipa de baschet U13 a CSM Târgu Jiu

Echipa de baschet U13 a CSM Târgu Jiu, pregătită de Carlos Popescu, a pierdut toate cele 3 confruntări din cadrul Turneului Final Grupa Valoare B. Juniorii gorjenii au încheiat sezonul 2022-2023 pe locul 16 la nivel național.

La Turneul Final Grupa Valoare B, gorjenii au fost repartizaţi în Grupa 2A, alături de gazdele de la CSS Tulcea şi ABC Slam Bucureşti. Echipa lui Carlos Popescu a început turneul cu un meci destul de dificil, în compania echipei gazdă, CSS Tulcea. Scorul final a fost unul destul de strâns, echipa gazdă reușind victoria pe final de meci. A fost o partidă jucată în fața unei asistențe destul de numeroase pentru un meci la acest nivel. Carlos Popescu a pus eșecul pe seama emoțiilor, dar și a numeroaselor greșeli la finalizare făcute de elevii săi, meciul încheindu-se cu scorul de 52-46 pentru echipa din Tulcea. ”Am pierdut prima confruntare la – 6, scor 46 – 52, în fața echipei gazdă, CSS Tulcea, la capătul unui joc extrem de disputat, pierdut însă după inadmisibil de multe erori la finalizare. Emoțiile și-au spus cuvântul în fața unui public numeros”, a spus Carlos Popescu pentru csmtargujiu.ro.

După meciul cu CSS Tulcea, Carlos Popescu a încercat să-i echilibreze atât fizic, dar mai ales din punct de vedere mental pe băieții săi, pentru meciul doi, cel cu Slam București. Deși au luptat până la capăt, iar în unele momente au fost peste jucătorii din București, gorjenii au cedat pe final, a informat site-ul oficial al clubului. Echipa din capitală s-a impus cu scorul de 67-51.

În ultimul meci al turneului, gorjenii au jucat contra echipei Axiopolis Cernavodă. Un nou meci disputat, cu momente bune din partea elevilor lui Carlos Popescu, dar pierdut în cele din urmă. Echipa dobrogeană s-a impus cu 66-55, iar CSM Târgu Jiu a terminat pe locul 16 la nivel național.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: