Juniorii U 15 ai CSM Târgu Jiu au primit trofeul de campioni ai Gorjului

Fotbaliștii Juniori C U 15 ani ai CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, au fost premiați de AJF Gorj într-un cadru festiv pentru titlul de campioni ai Gorjului. Premierea campionilor a avut loc în pauza meciului Vulturii Fărcășești – Jiul Rovinari, Finala Cupei României, faza județeană, ediția 2022-2023, meci disputat la Bustuchin. 

Fotbaliștii de la CSM Târgu Jiu, pregătiți de Alin Poenaru și Cătălin Trofin, au avut un parcurs excelent în ediția 2022-2023 a campionatului județean rezervat juniorilor C unde juniorii de la CSM Târgu Jiu au terminat campionatul fără înfrângere, a anunţat csmtargujiu.ro. Premierea a fost făcută de către AJF Gorj, prin preşedintele Mihai Prunariu.

Unul dintre artizanii acestei performanțe, antrenorul Alin Poenaru a lipsit, din motive obiective, de la festivitatea de premiere, acesta fiind plecat cu o altă echipă de juniori la un turneu la Cluj Napoca. La festivitatea de premiere a fost prezent antrenorul Cătălin Trofin, care la rândul său a pus umărul la această performanță. Cătălin Trofin consideră că fotbaliștii CSM Târgu Jiu merită din plin acest trofeu, după parcursul excelent din campionat. ”Am fost prezenți la festivitatea de premiere de la Bustuchin pentru înmănarea trofeului de campioni ai județului Gorj la Juniori C. Vreau să-i felicit pe acesși minunați copii pentru modul în care s-au dedicat pe parcursul acestui campionat. Pot spune că băieții au meritat din plin acest trofeu, pentru că au avut un parcurs extraordinar, în condițiile în care s-au luptat cu echipe cu jucatori mai mari cu un an decât ei și-au reușit să se impună. Ne dorim ca în sezonul viitor să ne calificăm în Liga Elitelor. Dacă băieții vor continua pe aceași linie, sunt sigur că, prin multă muncă, ne putem îndeplini acest obiectiv, pentru că sunt copii foarte talentați și foarte conștiincioși. Eu am mare încredere în viitorul acestor jucători”, a preciyat pentru site-ul oficial Cătălin Trofin, antrenor Juniori C CSM Târgu Jiu.

Iată și lotul care a contribuit la această performanță la nivel județean.

CSM Târgu Jiu Juniori C: Manolache Răzvan, Tănăsescu Dragoș, Camin Eduard, Nistor Lorenzo, Mărășescu Dragoș, Vintilescu Andrei, Radu David, Fometescu Alexandru, Cosacu Ianiss, Holdon Darius, Stângaciu Andrei, Bîrsescu Raul, Gurică Alexandru, Breazu-Imre Ștefan, Ciocioman Darius, Văcaru Ianis, Vasiloiu Răzvan, Oiță Fabian, Roșca Robert, Șerban Eric, Goșa Robert, Mărgineanu Fabian, Eric Gângu, Patric Cioană, Mihai Perșu. Antrenori: Alin Poenaru și Cătălin Trofin.

Vizualizări: 306

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: