Andrei: Dacă domnul Cârciumaru a dat dispoziţie trebuie să-şi ducă crucea

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, s-a supărat rău pe Victor Ponta, Crin Antonescu şi stafful cu care au venit vineri la Târgu-Jiu pentru că şi-au parcat autoturismele în Piaţa Prefecturii. Lucru ce nu se poate face fără aprobare de la prefect. Andrei a explicat la Radio Infinit că nici măcar premierului Emil Boc, Elenei Udrea sau lui Traian Igaş nu le-a dat aviz de parcare pentru că se strică betonul amprentat. Prefectul a dat ordin ca maşinile şefilor USL să fie ridicate, dar a rămas stupefiat când a văzut că sunt păzite de poliţişti comunitari. Prefectul Liviu Andrei avertizează că lucrurile nu vor rămâne aşa. Mai mult, acesta crede că cel care a dat dispoziţie este Florin Cârciumaru.

Cum comentaţi faptul că Piaţa Prefecturii a devenit parcare pentru maşinile celor de la USL-

Peste tot în ţară maşina prefectului stă în faţa scării Instituţiei Prefectului, dar eu am înţeles treaba asta. Am zis, domne suntem oameni şi trebuie să păstrăm bunul bine făcut. A venit primul ministru al României i-a explicat, a venit ministrul Administraţiei şi Internelor i-am explicat, a venit ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, i-am explicat. Niciunii nu şi-au permis să facă acest lucru. Cum am venit şi am văzut, nici nu am ştiut ale cui sunt maşinile, am dat dispoziţie ca urgent maşinile să fie scoase afară, să fie luate pe platformă, să fie scoase, cine a greşit să plătească. Nu au scos maşinile. A fost o tentativă de încălcare a legii comună. L-am sunat pe comandatul Caragea să dea dispoziţii subalternilor, iar subalternii sunt complici la această fază. După cum vedeţi Poliţia Locală stă şi păzeşte maşinile. De două ori au luat maşina soţiei mele şi au dus-o pe rampă şi mi se pare normal dacă se încalcă legea, dar în interiorul Prefecturii intră cu aprobare tacită să încalce legea nu ştiu cine.

Ce veţi face-

Pentru prima dată de când sunt prefect, când se încalcă legea voit nu las lucrurile aşa. Cine a greşit plăteşte. De acum înainte va fi un război cum nimeni nu a văzut.

Am dat dispoziţia ca Poliţia locală să le ia de acolo. Poliţia locală e subordonată primarului Cârciumaru. Dacă primarul Cârciumaru a dat această dispoziţie dumnealui trebuie să-şi ducă până la capăt crucea. Nu cred, nu cred că s-a întâmplat aşa ceva. Cine a dat dispoziţie, cine a permis ca aceste maşini să intre, indiferent cine sunt, nu intră în Piaţa Prefecturii decât cu aprobare şi să ştim dinainte. Dacă nu s-a aprobat să intre maşina primului ministru cum să intre cu maşina persoane care vin de la Bucureşti.

Este vorba despre domnul Ponta, domnul Antonescu…

Nu mă interesează cine sunt. Eu îi respect atâta timp cât nu încalcă legea, dacă încalcă legea pe teritoriul Gorjului atunci ne întâlnim la război.

Vizualizări: 130

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: