Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

C.N.  „Tudor Vladimirescu”,  în competiție pentru titlul de Scoală Ambasador

Inițiativele, acțiunile și evenimentele din cadrul compeției  „Școala Ambasador”, în care Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” s-a înscris înca din noiembrie 2019, au asigurat un calendar extrem de bogat.

Astfel, în cadrul AJOFM  Gorj, a avut loc un dialog între elevii ambasadori și persoanele în căutarea unui loc de muncă.

O altă activitate înscrisă în agenda de lucru a echipei colegiului a constat într-o dezbatere, având drept suport ședința P.E., privind învestirea C.E.

La Biblioteca Județeană „Chr. Tell” s-a desfașurat o dezbatere, ca urmare a decernării Premiului Saharov pentru libertatea de gândire, acordat de P.E..

În acelaș timp, s-a creat contextul în care s-a lansat o petiție pe portalul P.E., inițiativă validată prin monitorizare.

În perioada 13-27 ianuarie 2020, la nivelul tuturor claselor primare, gimnaziale și liceale, s-a asigurat cadrul dezbaterilor, pe ateliere, privind problematica instituțiilor, valorilor și principiilor europene.

În data de 10 februarie 2020, în amfiteatrul Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, elevii au simulat o ședintă a P.E., a cărei ordine de zi a fost discutarea și votarea legii Solidaritate pentru un mediu sănătos. Ambasadorii juniori au prezentat textul legii, au propus amendamente și au votat, invitându-i pe colegi să intre în rolul de eurodeputați.

În perioada următoare, elevii implicați în proiect vor avea întâlniri cu europarlamentari romani, membri ai diferitelor grupuri, în vederea dezbaterii problemelor actuale aflate pe agenda P.E..

Vizualizări: 3,647

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: