Andrei, reclamat la Igaş şi DNA

Actualul reprezentant al Guvernului în Gorj ar putea să fie chemat în curând să dea explicaţii la organele de control ale statului după ce un parlamentar a decis să îl reclame atât la DNA, cât şi la ministrul administraţiei şi internelor. Parlamentarul cu pricina este Dan Morega, care ieri l-a făcut din nou cu ou şi cu oţet pe prefectul Liviu Andrei. Disputele dintre cei doi durează de ani de zile, încă din perioada în care Morega încerca să îl îndepărteze pe Andrei de la şefia Inspectoratului Şcolar, reclamaţiile despre care deputatul vorbeşte acum fiind bomboana de pe colivă.

Morega l-a acuzat pe Andrei că, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, participă „la chermeze şi joacă în hora mafiei pesedisto-pedeliste”. Deputatul a precizat că i-a adresat ministrului administraţiei şi internelor, Traian Igaş,o interpelare, prin care cere un control interministerial la Prefectura Gorj, Morega spunând că, de asemenea, va depune împotriva lui Andrei o plângere la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a se asigura că va fi deschisă o anchetă privitoare la modul în care au fost retrocedate sute de hectare de pădure unei persoane.

Prefectul Liviu Andrei a precizat, în schimb, că nu comentează declaraţiile „unui om care toată viaţa nu a ştiut decât să reclame”, el menţionând că un eventual control venit de la Bucureşti nu ar constata decât că lucrurile merg foarte bine la Prefectura Gorj. Morega a mai spus şi că prefectul ar fi mers la Arad cu maşina instituţiei pentru a le preda cursuri studenţilor pe care îi are acolo, lucru prefectul l-a negat în mod categoric.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: