Andrei, recunoscut drept prefect de pe timpul lui Florescu

Pagina de internet a Prefecturii Gorj nu îl mai prezintă pe Ion Florescu în funcţia de prefect, modificarea site-ului făcându-se extrem de repede după înlocuirea acestuia cu Liviu Andrei. "Noul" prefect este de fapt unul "vechi" după cum este precizat în mai toate documentele trimise la Târgu Jiu de la Preşedinţia României, schimbarea de acum neafectându-l prea mult pe fostul prefect, care recunoaşte totuşi că rapiditatea cu care a fost înlocuit a fost ca "un tsunami".

Surse din instituţie spun că Liviu Andrei a fost recunoscut ca prefect de Gorj de către Palatul Cotroceni în toată perioada în care Ion Florescu a fost reprezentantul Guvernului la Gorj. Toate adresele trimise de Traian Băsescu la Prefectura Gorj îi era adresate "domnului prefect Vasile Liviu Andrei", documentele fiind ulterior redirecţionate de Ion Florescu spre Marcel Romanescu, acesta trimiţându-le la rândul său, subprefectului Liviu Andrei.

Noul prefect de Gorj, Liviu Andrei, şi-a preluat în mod oficial vineri după-amiază atribuţiile de prefect. Secretarii de stat, Maria Pârcălăbescu şi Maria Moţa, au reprezentat Guvernul la ceremonia la care Andrei a depus jurământul în calitate de nou prefect al judeţului. La festivitate au fost prezenţi doar membrii ai PDL şi un consilier judeţean liberal, precum şi şefi ai instituţiilor judeţene deconcentrate conduse de democrat-liberali. Andrei a fost până acum subprefect de Gorj, iar anterior a fost primvicepreşedinte al PDL Gorj.

Tsunami pentru Florescu

Fostul prefect de Gorj, Ion Florescu, a fost prezent la ceremonia de instalare a lui Andrei, acesta precizând că a fost surprins de rapiditatea cu care a fost schimbat. "M-a surprins rapiditatea cu care s-a înfăptuit, a venit ca un fel de tsunami. Ce voi face de acum încolo- Vom vedea. Foc la casă nu mi-am dat, de nevastă nu am divorţat, loc în familie mai am, o să rămân pe coordonatele politicii, vom vedea", a menţionat Florescu. Ion Florescu a fost instalat în funcţie la începutul lunii martie a acestui an, până atunci fiind vicepreşedinte al PSD Gorj.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: