Andrei şi Caragea zboară în Olanda

Prefectul Liviu Andrei şi şeful Poliţiei Judeţene, Viorel Caragea, sunt de azi în Olanda, la seminarul la care nu ajuns zilele trecute, atunci când cursele aeriene au fost suspendate în toată Europa din cauza erupţiei unui vulcan. Cei doi oficiali ai judeţului fac parte dintr-o delegaţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor, delegaţie compusă din 14 membri şi care mai include alţi prefecţi şi şefi de poliţii din ţară.

Aceştia sunt implicaţi în derularea unui program de prevenire a violenţei familiale în mediul rural, autorităţile din Gorj fiind felicitate în cursul primăverii pentru felul în care au implementat proiectul respectiv la nivel de judeţ. Reprezentanţi ai Olandei au venit atunci la Târgu Jiu şi au analizat modul de implementare a proiectului, poliţiştii gorjeni primind felicitări. “Violenţa domestică este o problemă în Gorj deoarece încă se mai merge pe vechile forme de comunicare dintre soţ şi soţie, soţ şi copii”, a declarat Liviu Andrei.

Andrei şi Caragea vor reveni la Târgu Jiu spre sfârşitul săptămânii, programul pus la punct de olandezi cuprinzând patru zile de întâlniri şi discuţii pe tema menţionată anterior.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: