Drumuri judeţene de coşmar în Gorj

Drumurile judeţene din Gorj reprezintă în continuare un coşmar pentru şoferi. Pe anumite tronsoane cum ar fi Curtişoara – Bumbeşti Jiu sau Hurezani-Stejari este imposibil să ocoleşti gropile din asfalt, care s-au înmulţit precum ciupercile după ploaie. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Ion Călinoiu, promite de fiecare dată că va rezolva problema, dar nu se ştie când.

Pe drumul judeţean ce străbate localitatea Stejari se circulă extrem de greu. Asfaltul s-a transformat în bolovani. Din acest motiv există riscul producerii unor adevărate tragedii. „Dacă treci noaptea pe aici şi nu cunoşti starea drumului te poţi trezi cu maşina în şanţ. Pe lângă faptul că sunt foarte multe, gropile sunt şi adânci, ţi se face maşina praf dacă ai viteză”, a spus Iulian Popescu din Stejari.

Şi nu este singurul drum judeţean unde se face slalom printre gropi, pe DJ 665 în dreptul localităţii Curtişoara se circulă cu viteză extrem de redusă, 20-30 de km/h. Pe acest drum în urmă cu câteva zile s-a răsturnat o rabă din cauza stării drumului. Trist este faptul că şi plombele care s-au efectuat la începutul acestui an s-au distrus. „Este extrem de periculos să circuli cu viteză pe astfel de drumuri. Eu unul vă spun că m-am săturat câţi bani am băgat în repararea maşinii care din cauza gropilor a ajuns într-un hal fără de hal”, a spus Vasile Cismaru din Curtişoara.

Starea deplorabilă a drumurilor îi bagă astfel la mari cheltuieli pe cei nevoiţi să circule pe drumurile respective.

Călinoiu promite din nou

Consiliul Judeţean Gorj face din nou promisiuni şoferilor. „Vom repara drumurile. Anul acesta sunt prevăzute lucrări de reabilitare pentru toate drumurile judeţene din Gorj pe care au apărut multe gropi”, a spus Ion Călinoiu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj. Şoferii vor însă ca aceste promisiuni să se transforme şi în fapte, că de vorbe s-au saturat. Sunt conducători auto care spun că nu au plătit taxa de drum de luni de zile întrucât cu banii pentru această taxă şi-au reparat maşinile.

Vizualizări: 881

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: